VPRAŠANJA IN ODGOVORI

 

 

Prebrskali ste vse obstoječe povezave na naši strani, pa še vedno niste našli odgovora? Nemogoče!Katere vrste rib in morskih sadežev prodajate?

Praktično vse komercialno dosegljive vrste rib in morskih sadežev; sveže (gojene ali ulovljene), zamrznjene, sušene, dimljene, vložene …. Podrobneje je naša ponudba rib in morskih sadežev z ustreznimi opisi predstavljena v spletni ribarnici, ker pa ponudbo na naši spletni strani še vedno dopolnjujemo in posodabljamo vam svetujemo, da spletno stran redno obiskujete. Če imate posebne želje ali če določene vrste ribe niste našli v naši spletni ponudbi, nas pokličite in priskrbeli vam bomo, kar želite.

Lahko pri vas naročim prstace?

Ne. To je zaščitena vrsta školjk, in vsaka vrsta nabiranja in trgovanja je prepovedana. Smo resno podjetje, ne avanturisti.

Kako sveža je vaša ponudba?

Dnevno sveža, brez najmanjšega dvoma in s 100% garancijo kakovosti. Prodajamo le sveže ribe, ulovljene dan pred prodajo, ustrezno ohlajene in transportirane ter hranjene v higiensko neoporečnih prostorih.

Kdo so vaši dobavitelji?

Naši dobavitelji so preverjeno najboljši v poslu:

Za sladkovodne ribe skrbi

 

 

 Za morske ribe in ostale morske dobrote pa poskrbi podjetje

 D.O.O.

Kje in kako hranite ribe in morske sadeže?

Ribe prevzamemo pri dobavitelju vsak dan sproti zgodaj zjutraj in jih z ohlajenim ter za prodajo rib in morskih sadežev prilagojenim vozilom pripeljemo na dnevno lokacijo ali na vaš dom.

Kje so najpogostejše lokacije Potujoče ribarnice “Pri kovaču”?

Naše stalne lokacije in urnik potujoče ribarnice si lahko ogledate tukaj. Za vse lokacije in termine izven naštetih se za ponudbo, dostavo ali catering storitev (ribji pikniki) obrnite na nas.

Kakšna so pravila dostave na dom?

Pravila najdete tukaj.

Kaj je to catering?

Catering je dostava pripravljene hrane na določeno lokacijo, oziroma priprava hrane na lokaciji naročnika. Več o cateringu najdete tukaj.

Ali res organizirate tudi ribje piknike?

Seveda jih, in ne samo ribje, čepav smo znani po njih – z veseljem, kadarkoli, kjerkoli in za kogarkoli, če vas je le nekje med 20 in 70 oseb. Sicer pa je znesek najmanjšega naročila za catering oziroma ribji piknik 200€.

Ali mi lahko pripravite ribji piknik kjerkoli v Sloveniji?

Brez problema, pokličite nas in dogovorili se bomo vse potrebno.

Kakšni so vaši pogoji poslovanja?

Naše pogoje poslovanja najdete tukaj.

Je kakšno vprašanje ostalo neodgovorjeno? Pišite nam na in z veseljem vam bomo odgovorili.

Na vrh