STALNE LOKACIJE IN URNIK

Na spodnjem zemljevidu so označene stalne lokacije, na katerih ponujamo dnevno sveže morske in sladkovodne ribe, rake, školjke in mehkužce.

Prikaz lokacij in urnika je mogoč na več načinov: s klikom na modre balončke znotraj interaktivnega zemljevida, s klikom na zemljevid stalnih lokacij in urnika polne velikosti, ali pa preberete seznam lokacij in urnikov na koncu te strani, pod zemljevidom. Prej ali slej se bomo srečali. Lahko pa predlagate kraj, kjer bi si želeli, da se oglasimo z našo ribarnico.

 

 

PREBOLD

 

LOKACIJA: na parkirišču pri trgovini Mercator

TABOR

 

LOKACIJA: na parkirišču pri trgovini Brglez

VELENJE

 
 
LOKACIJA: Na parkirišču Stari trg, Staro Velenje

REČICA OB SAVINJI

 

LOKACIJA: Na parkirišču pri trgovini Kea

 

LJUBNO OB SAVINJI

 

LOKACIJA: na parkirišču pri trgovini Kea

MOZIRJE

 

LOKACIJA: na parkirišču pri Grabnarjevi hiši, ali trgovini Tuš

GORNJI GRAD

 

LOKACIJA: na parkirišču pri trgovini Kea

LUČE

 

LOKACIJA: na parkirišču pri trgovini Kea
Če stanujete v bližini naših stalnih lokacij, označenih na zgornjem zemljevidu, vam po dogovoru naročene ribe in morske sadeže tudi očistimo in pripeljemo na dom – brezplačno! Poleg naštetih stalnih lokacij je dostava svežih rib in morskih sadežev na dom mogoča tudi v krajih, ki so v bližini standardnih lokacij, ni pa nujno. Nekaj krajev, kjer nimamo stalne lokacije, imamo pa veliko zadovoljnih strank:

  • Celje
  • Šoštanj
  • Žalec
  • Polzela
  • Nazarje
  • Letuš

 

Ne pozabite, po dogovoru organiziramo tudi catering in ribje piknike za zaključene skupine!

 

Obiščite nas na kateri od lokaciji ali nas  n se prepričajte o naši bogati ponudbi svežih rib in morskih sadežev ter se dogovorite za dostavo. Lahko pa nam tudi pišete na  in se pozanimate o naši ponudbi. Z veseljem vam bomo odgovorili.

 

Na Vrh